Produkter til billeder af gnistabo (11)

Grana Padano DOP

Grana Padano DOP

Grana Padano DOP produceres i det historiske beskyttede oprindelsesområde, takket være bidraget fra de leverende medlemmer fra provinserne Mantova og Brescia, de to vigtigste provinser for produktionen af denne DOP. Tilgængelig i forskellige størrelser og modningsgrader, der spænder fra minimum 10 måneder op til 20 måneders modning.
Burrata og Stracciata - ost

Burrata og Stracciata - ost

Burrata og stracciata
Akkordeoner Alborada

Akkordeoner Alborada

Acordeones Alborada er en virksomhed specialiseret i verden af harmonikaer, beliggende i Galicia. Vi tilbyder tjenester inden for salg, leje og skræddersyede harmonikaklasser med fokus på kvalitet og engagement over for vores kunder. Vi arbejder med et bredt udvalg af harmonikamerker, både nye og brugte, og sikrer, at hvert instrument opfylder vores høje standarder for inspektion og funktionalitet. Derudover har Acordeones Alborada et team af erfarne undervisere, der tilbyder klasser tilpasset den enkelte elevs behov og tempo. Vi er stolte af ikke kun at hjælpe både begyndere og avancerede musikere med at forbedre deres teknik, men også med at udvikle en dyb forståelse for musikteori og musikalsk gehør.
Sardisk Pecorino - Sardisk Pecorino DOP

Sardisk Pecorino - Sardisk Pecorino DOP

De bedste sardinske pecorinoer, der er tilgængelige i vores butik. Høj kvalitets typiske produkter.
Salami Milano/Napoli

Salami Milano/Napoli

Milano eller Napoli Salami 100% italiensk svinekød AGGRESSIV PRIS
Italienske oste

Italienske oste

BUISSON er grossist af italienske oste Eksport salg af italienske oste Distributør af italienske oste i Rungis
100% Iberisk Bellota Salchichón

100% Iberisk Bellota Salchichón

Vi tilbyder hele stykker eller skiver i pakker på 100g. Min. Bestilling: 5 Stykker; 2kg hver.
GRANA PADANO DOP - GRANA PADANO AOP

GRANA PADANO DOP - GRANA PADANO AOP

Grana Padano er en halvfed ost med beskyttet oprindelsesbetegnelse (AOP). Den blev skabt for næsten 1000 år siden af cisterciensermunkene fra Chiaravalle-klosteret, som brugte modnet ost til at bevare overskuddet af mælk. Grana Padano er lavet af delvist skummet komælk fra Grana-området, Regionen Padano, som ligger i Padana-dalen (norditalien). Malkekøerne og det grønne foder, der bruges til at fodre dem, skal være baseret i produktionsområdet for Grana Padano. Skumningen af mælken sker naturligt ved at lade fløden stige op ved tyngdekraft, mens den rå mælk hviler. Kun de ostehjul, der overholder konsortiets regler som specificeret i specifikationsreglerne og som har modnet i mindst 9 måneder, vil blive brændemærket med Grana Padano-mærket. Produktion af Grana Padano udgør cirka 22% af den italienske mælkeproduktion og cirka 40% af produktionen i sine områder.
Strolghino Di Roncole Verdi – Dallatana

Strolghino Di Roncole Verdi – Dallatana

Denne Strolghino er kendetegnet ved en delikat og sød smag. Den skal spises efter 10/15 dage. Dens gennemsnitlige vægt er 200-250g. Vægt: 200-250g pr. stykke
Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano DOP

Il Parmigiano Reggiano DOP er resultatet af en dygtig håndværksmæssig forarbejdning, der er blevet overleveret fra generation til generation. Medlemmerne producerer det efter den traditionelle metode, i provinsen Mantova på højre bred af Po. Tilgængelig i forskellige størrelser og modningsgrader, der spænder fra minimum 14 måneder til 30 måneders modning.